Preko 600 000 poslovnih partnera diljem svijeta, katalozi prevedeni na gotovo 20 jezika, stotine proizvoda koji su odavno osvojili srca naših kupaca i prestižne nagrade – samo su neke od zanimljivih činjenica iz bogate 10-godišnje povijesti FM GROUP-a.

FM GROUP Poljska je osnovana u rujnu 2004. godine u Wroclawu.Taj trenutak je označio početak svih ostvarenih snova stotine ljudi koji su vjerovali da mogu promijeniti svoje živote s FM GROUP-om gradeći svoju budućnost putem direktne prodaje i multi-level marketinga (MLM).

FM Group 10 obljetnica

Danas je FM GROUP poznat po svojoj bogatoj paleti parfema, make-up proizvoda te proizvodima za čišćenje i održavanje domova. Kupci u više desetaka zemalja, kao npr. Hrvatskoj, Italiji, Velikoj Britaniji, Grčkoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Portugalu, Španjolskoj, Austriji, Estoniji, Rusiji, Indoneziji, Mongoliji i Nigeriji uživaju visoku kvalitetu naših proizvoda.

10 godina je puno, ali za nas je to samo početak. Izgradimo zajedno povijest FM Group u nadolazećim godinama! Uživajte u proizvodima koji su pripremljeni samo za Vas i načinu života koji nudimo. I iznad svega: PROSLAVIMO ZAJEDNO!

Hvala Vam svima! Ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez Vas, naših najdražih Poslovnih partnera.