FM Group Hrvatska

Prvi proizvodi u Hrvatsku stigli su 2007. godine, te se iste godine, točnije 10.07. otvara se službeno predstavništvo FM Group Hrvatska koje se nalazi u Ivancu (cca 20-tak km od Varaždina)
Zbog znatnog interesa potrošača ubrzo je organizirana i prodajna grupa (mreža) članova koja je u fazi razvoja i pruža unosan posao članovima-suradnicima. Naglo širenje grupe potrošaća (mreže) FM Group nije slučajnost. Prodajnu mrežu grade ambiciozni članovi-samostalni partneri koji se trude udovoljiti zahtjevima kupaca i da im proizvodi kompanije uvijek budu dostupni i to po najpovoljnijim mogućim cijenama.


FM Group Hrvatska | FM Group parfemi & kozmetika

Od tog datuma pa do danas učlanjeno je preko 6000 članova i taj broj svakodnevno raste.

Tijekom četverogodišnjeg rada kroz FM Group Hrvatska prošlo je mnogo članova kojima je osnovni interes učlanjenja bio isključivo povoljnija kupovina za osobne potrebe, a danas im je to glavni izvor prihoda i egzistencije, te su nosioci FM posla u Hrvatskoj.

U svrhu što boljeg informiranja članova, mjesečno izlaze info novine, koje kod svake narudžbe član dobije u pošiljci.Njihov sadržaj se iz mjeseca u mjesec razlikuje, ali najčešće su te informacije o novim proizvodima, najprodavanijim proizvodima, akcijama i nagradnim igrama za članove, najuspješnijim članovima, najboljim kupcima…

Kroz taj period FM Group Hrvatska uz redovne motivacijske programe koje propisuje FM Group Word, organizirao je i nekoliko motivacijskih programa i nagradnih igara od kojih ću spomenuti samo neke :

– Nagrade za najbolje kupce i prodavače
– Nagrade za najuspješnije mrežnike (osobe koje grade grupe-mreže potrošaća)
– Nagradna putovanja u Tunis I Tursku

FM Group Hrvatska organizirala je i javne događaje za članove i one koji to još nisu :
– Otvorene Promocije proizvoda
– Otvorene prezentacije FM group mogučnosti
– Poslovne seminare za članove
– Proslave godišnjice FM Group Hrvatska

U svojim javnim otvorenim nastupima !FM Group Hrvatska bila je i jedan od sponzora na izboru “Kraljice Slavonije i Baranje za Kraljicu Hrvatske”, te bila tema u časopisima “Story” i “Moj stan”.