FM Group Team

FM Group Team | FM Group parfemi & kozmetika | TimZajedno sa nekoliko svojih partnera FM Group, sjeli smo nakon jedne uspješne prezentacije FM Group proizvoda i počeli razmišljati o tome kako sve podići na jedan još viši nivo. Prepoznali smo u tvrtki FM Group ono najbolje.
U svim sistemima sličnog načina poslovanja problem bi uvijek nastao kada bi se nakon učlanjenja članovi našli prepušteni sami sebi i bez podrške svojih sponzora (savjetnika). Poučeni problematikom iz drugih tvrtki, a znajući da u FM-u imamo pravi proizvod i pravi marketing plan u svojim rukama, zajedno s grupom svojih partnera dogovorili smo da pomažemo jedni drugima i da djelujemo kao tim kojeg smo nazvali
– FM GROUP TEAM !
Svi članovi tima imaju zajednički interes jer samo zajedničkim trudom možemo postići zavidne rezultate bez obzira da li je odluka člana da postane član bila isključivo da kupuje povoljnije samo za svoje potrebe, da prodaje, da širiš grupu (mrežu) potrošača ili kombinirano.
Logistika tima je izradila posebne timske informativne, reklamne edukativne i ostale materijale kako u tiskovnom tako i u elektronskom izdanju koji imaju za cilj olakšati osobnu kupovinu i pomoć u izgradnji posla.
Kroz praksu zajedničkog djelovanja danas je naš tim podijeljen u 4 osnovna tima koji imaju svoje Lidere, a čiji je “zadatak” voditi brigu o članovima tima, prenositi im najnovije informacije, pomoći im u izgradnji posla i pružiti pomoć u rješavanju eventualnih problema. Lideri-voditelji tima vode brigu o logističkoj potpori,o materijalima koji su potrebni za osobnu kupovinu,prodaju i izgradnju grupe (mreže) članova,vode brigu o edukaciji i savjetuju članove, ukratko prenose svoja iskustva i znanja.
Upravo taj timski rad omogućio je da danas tim samostalno organizira :
– Otvorene Promocije proizvoda
– Otvorene nagradne igre po raznim gradovima i mjestima
– Sponzorstva na raznim javnim i društvenim događanjima
– Aktivno sudjeluje u raznim Celebrity (javne i poznate osobe) kampanjama
– Otvorene Prezentacije FM Group mogućnosti – samo za članove tima i njihove goste
– Razne motivacijske i nagradne programe – samo za članove tima
– On-line (preko interneta) škole uspjeha – samo za članove tima
– On-line (preko interneta) Leadership škole – samo za lidere tima

Kroz svoj način i strategiju poslovanja, danas je naš tim najuspješniji tim u Hrvatskoj s najvećim brojem članova (kao tim ima nas preko 1000 članova), najvećim brojem najuspješnijih članova-prodavača, te u konačnici i s najvećim brojem članova-mrežnika i FM lidera koji su u najvišim vrhovima FM biznisa u Hrvatskoj.Osim u Hrvatskoj tim, djeluje i objedinjuje članove iz još nekoliko država, te iz mjeseca u mjesec stalno proširuje svoje djelovanje na nove države.
Kako su iz mjeseca u mjesec stvarali se novi timovi, a s njima i njihovi Lideri, prije svega prijatelji i ljudi koji su željni i voljni svoje znanje i iskustva prenositi na članove. I tako iz dana u dan upravo ti mali timovi koji su osnovni stup našeg tima, prerastaju u prave velike timove i od kojih neki već djeluju zaista samostalno.
Da skratim, ovaj naš tim jedini je tim u Hrvatskoj koji ima članove, Lidere koji su pripadnici međunarodne udruge Lidera „Klub Orhideja“. Kako stvari stoje, uskoro možemo očekivati i još članova našeg tima koji će nam se pridružiti u Klubu orhideja i stječi jednu od prestižnih titula kluba. S obzirom da je vizija i cilj ponajprije zaslužna za uopće nastajanje ovog tima tako je još u nastajanju tima dogovoreno da ga u početku nazovemo jednostavno „FM Group Tim“. Tada još nismo imali ni znanja ni iskustva, a bome ni nekih velikih uspjeha, ali imali smo viziju, viziju onoga što želimo. Željeli smo biti najbolji i najuspješniji u Hrvatskoj . Željeli smo biti tim s najviše članova Kluba Orhideja, što upravo to sad i jesmo…
Još tada smo dogovorili da kad i dođe taj dan za kojega smo bili sigurni da će doći, da naš tim promjeni ime, odnosno da na već postojeće ime dodamo Orhideja.
Danas se naš tim zove FM GROUP TEAM – ORHIDEJA

 

POSTANI I TI JEDAN OD MILIJUN ČLANOVA FM GROUP !!!