Središte Donje Šleske, Wroclaw nikad prije nije ugostio toliko zvijezda! U subotu, 7. lipnja 2014. nitko nije htio propustiti FM GROUP Međunarodni motivacijski trening. Nije ni čudo, jer je jedinstven „FM dream World” bio pun atrakcija i iznenađenja. Najveća je ipak bila pokušaj postavljanja Guinnessovog svjetskog rekorda u primjeni parfema, čime je cijeli Wroclaw mirisao na FM 06. Kako li je to samo uzbudljiv dan bio!

 

Na ovogodišnjem treningu, koji je inspiriran svijetom filma, sudjelovalo je gotovo 2.500 Poslovih partnera iz cijelog svijeta. Kao i svake godine, druženje je započelo spektakularnom paradom automobila Mercedes-Benz, u kojoj je sudjelovalo više od 100 pobjednika motivacijskog programa „Mercedes za uspjeh”. Pročitajte više o mogućnostima u FM Group klikom ovdje.

Subota, 07. lipnja je bila u potpunosti posvećena Međunarodnom motivacijskom treningu. Službeni dio otvorili su Katarzyna i Artur Trawiński, koji su zajedno s kćerima poželjeli dobrodošlicu svim gostima te im zahvalili za predanost i strast prema FM GROUP diljem svijeta. Katarzyna Trawiński je potaknula publiku da sudjeluju u pokušaju postavljanja Guinessovog svjetskog rekorda u primjeni parfema i da prihvate izazov kao dio velikog međunarodnog FM GROUP tima.

Točke za edukaciju i savjetovanja također su bili veliki uspjeh na manifestaciji. Poslovni partneri su imali veliku želju za proširenjem svog znanja o motivacijskim programima, sudjelovali su u nagradnim igrama i konzultacijama o marketing planu. Veliki interes, pogotovo ženskog dijela populacije, privukle su make-up točke gdje su vizažisti radili čuda FM kozmetičkim proizvodima.

Ovogodišnji trening je bio pun natjecanja. Žiri, u sastavu Katarzyna i Artura Trawiński, Irene Oliver i Dijamantnih orhideja iz cijelog svijeta, suočio se s doista teškim zadatkom odabira pobjednika. Nekoliko stotina ljudi iz raznih zemalja sudjelovalo je u natjecanju „FM GROUP in disguise”. Poslovni partneri su dokazali da im ne nedostaje ni mašte ni kreativnosti. U kategoriji „Najboljeg grupnog odjela” pobjedu su odnijeli gosti iz Litve sa svojim Adams Family kostimima i makeup-om. Veliki potencijal pokazali su i naši predstavnici iz podružnice FM GROUP Hrvatska, koji su odjeveni u barokne nošnje imitirali likove iz filma „Marie Antoinette”. Iako odlukom žirija nisu došli do nagrade, ipak hrvatska se trobojnica ponosno vijorila.

Zatim je došlo vrijeme za najslađi dio treninga – vrijeme za muffin „Best Wishes”. Poslovni partneri su mogli napisati svoje želje povodom 10. obljetnice FM GROUP na posebno pripremljenim karticama. Sve te kartice su bile priložene uz ukusne muffine formiravši impresivnu rođendansku tortu. Postani ti član FM Group, pročitaj više o članstvu klikom ovdje.

POGLEDAJ GALERIJU KAKO JE BILO U POLJSKOJ.