O FM Group

Tvrtka za distribuciju parfema FM Group ima gotovo deset godina tradicije. Korporativna filozofija je pružiti potrošačima, odnosno pružiti Vama, moderan miris po najpovoljnijoj mogućoj cijeni i visokoj kvaliteti. FM GROUP bavi se distribucijom parfema, od 2004. godine. Svoje poslovanje bazira na dugoročnoj tradiciji proizvodnje parfema tvrtke Perfand.

Ideja o stvaranju ekskluzivne linije kozmetičkih proizvoda je rođena prilikom jednogodišnjeg boravka gospodina Artura Trawiński (glavnog izvršnog direktora kompanije FM Group) u Australiji, koja je po njegovom povratku i realizirana. On je uzeo u obzir više opcija za distribuciju svojih kozmetičkih proizvoda.

To je počelo u rujnu 2004. godine, a poslije godinu zbog ogromnog interesa za proizvode ove kompanije osnovana su predstavništva u susjednim zemljama, a ubrzo i na ostale zemlje i kontinente. FM Group danas posluje u više od 50 zemalja, na više kontinenata (Evrope, Azije, Amerike, Australije, Afrike).

FM Group danas posluje u više od 50 zemalja, na više kontinenata (Evrope, Azije, Amerike, Australije, Afrike kao i na Bliskom Istoku).

Svaka zemlja ima svoje lokalno predstavništvo koje djeluje kao zasebna jedinica. Na vrhu hierarhije sistema FM Group, rukovodi FM GROUP WORLD koje propisuje pravilnikom određene uvjete koje moraju poštovati sve jedinice i članovi, ali daje pravo i da jedinice djeluju neovisno s svojim dodatnim lokalnim pravilima i uputama poštivajući propisane zakone zemlje.

Ovaj način distribucije omogućuje poslovanje kako bi svaki kupac – potrošač FM parfema, drugim načinom distribucije omogućio osobno poslovanje na globalnoj razini.

FM Group ima gotovo deset godina tradicije. FM Group danas posluje u više od 50 zemalja, na više kontinenata i broji preko milijun članova.

 

Danas FM Group World broji preko milijun članova.
Globalni uspjeh FM Group brzo rastući je zbog tri glavna faktora :
Ponude vrhunske kvalitete parfema.
– Za kupce po cijeni koja garantira vrijednost za plaćeni novac.
– Proizvodi se distribuiraju kroz mrežu visoko obučenih nezavisnih konzultanata – članova.
Koji su ciljevi FM Group, i što je poslovna vizija?
FM marke proizvoda koji će biti poznat u cijelom svijetu, a vjerujemo da je zahvaljujući strategiji FM več i postao Brand. FM Group na pravom je putu da postane svjetski lider u proizvodnji i distribuciji mirisne kolekcije, ali, također prihvaćamo da se to dogodi, moramo nastaviti proizvoditi vrhunsku kvalitetu proizvoda po atraktivnim cijenama.

FM Group dobitik je mnogobrojnih vrijednih svjetski priznatih nagrada

Gazelle, Business Gazelle, Emblem Art of Packaging, Qltowy Cosmetics, Customer Laurel – Discovery, Superproduct readers’ Women of the World, Certified Ethical Sales Management and Customer Services, Certificate of Competence and Integrity in MLM, Distinction in the competition Gallery Entrepreneurs’ Business. Good choice, Forbes Diamond, Certificate “V”, Gold Seal of Nature  – Best Natural Cosmetics, Feminine floral pearl of wisdom, Cosmetics magazine “E-makeup”, Silver Consumer Laurel, National Champion, Business Wings, InStyle Best Beauty Buys, Financial Assurance Certification, Cosmetics Magazine “E-makeup”  …  u nastavku pročitajte više o  svjetski priznatim nagradama koje je FM Group osvojila.

 

Nagrada Umjetnost pakiranja (2011) | FM Group Parfemi & kozmetika

Umjetnost pakiranja (2011)

FM Group Spa Senses kozmetika nagrađena je na natjecanju “Umjetnost pakiranja”. Naša linija proizvoda je nagrađena u kategoriji “Profesionalna ambalaža zdravlja i ljepote” za najinovativniju i najkreativniju ambalažu kozmetike, lijekova i para-farmaceutskih proizvoda.

FM Group Parfemi & kozmetika | Nagrada Qltowy kosmetyk (2011, 2012, 2013)

Qltowy kosmetyk (2011, 2012, 2013)

Žiri ovog prestižnog natjecanja, u organizaciji poljskog magazina “Cosmetics”, nagradio je u 2011 – Šećerni piling za usne  (u kategoriji: Make-up kozmetika), u 2012. godini – FM 329 Federico Mahora parfemska voda (u kategoriji: Poljski mirisi za muškarce), a 2013. godine – FM 331 Federico Mahora parfemska voda (iste kategorije).

FM Group Parfemi & kozmetika |Nagada The Super Product of the Women’s World Readers (2011, 2012)

The Super Product of the Women’s World Readers (2011, 2012)

FM GROUP Spa Senses linija je nagrađen sa nagradom “The Super Product of the Women’s World Readers 2011″. Ispalo je da je osvojio najviše priznanje među čitateljima popularnoga ženskog časopisa u Poljskoj i osvojio prvo mjesto na glasovanju. U 2012. taj je uspjeh ponovljen sa ß-glukan aktiv linijom proizvoda.

Customer Laurel – Otkriće godine (2011, 2013) | FM Group parfemi & kozmetika

Customer Laurel – Otkriće godine (2011, 2013)

U 2011. godini FM GROUP World nagrađena je u kategoriji “Distribucija kozmetike u direktne prodaji”. U 2013. godini FM GROUP kolekcija za dom, nagrađen za “Customer Laurel – Otkriće 2013”. Nagrada se dodjeljuje na temelju ankete kupaca i žirija, koji uključuje između ostalog, članove uredništva “Rzecz o biznesie”. “Otkriće godine” dodjeljuje se za nove i inovativne proizvode koji su na tržištu relativno kratko vrijeme, ali koji su već osvojili potrošače.

Nagrada Business Gazelle (2010, 2011) | FM Group Parfemi & kozmetika

Business Gazelle (2010, 2011)

FM GROUP Poljska, FM GROUP World i Perfand su nagrađeni prestižnom titulom Business Gazelle 2010, FM GROUP World ponovila uspjeh godinu dana kasnije. Nagrada se dodjeljuje za stalni rast prometa ostvarenog u posljednje tri godine poslovanja. Dobra reputacija firme, njezina pravednost prema izvođačima i transparentnost u vođenju poslovanja također su uzimaju u obzir.

Nagrada Forbes Diamond (2013) | FM Group Parfemi & kozmetika

Forbes Diamond (2013)

FM GROUP Poljska je uvrštena na popis Dijamanata u prestižnom časopisu Forbes. U rangiranju se u obzir uzimaju tvrtke čiji razvoj je iznimno dinamičan. FM GROUP Poljska je dobila titulu u kategoriji tvrtki s prihodima od 20 do 100 milijuna eura. Tvrtka je rangirana 19. u Donjoj Šleskoj regiji, ispred, među ostalim, Zračne luke Wroclaw SA, dok je u nacionalnom rejtinga FM GROUP Poljska zauzela 277 mjesto.