Kozmetika i make up

makeup

Luksuzna mineralna kozmetika iz FM Group pomoći ženama da bi postigle blistav, svježi izgled i ten s naprednim temeljima za savršenu pokrivenost, mineralne pudere za svijetli ili mat izgled kože. FM kozmetički proizvodi su za svjetlu i tamnu kože.

CC BOJA I NJEGA

Naša popularna CC krema je inovativna kombinacija hranjive kreme, temelja i UV filtera SPF15 s ekstraktom papaje da regenerira i poboljšava tonus kože, mango ekstrakt duboko hrani i revitalizira i ima mineralne pigmente koji će koži dati prirodnu boju, svijetli izgled i skriti nedostatke. Kataloške cijene se kreću od samo 85,00kn što predstavlja odlični cijenu.

KOLEKCIJA ZA OČI

Za oči imamo maskare u rasponu od onih koje će suptilno podebljati da daju  prirodni izgleda trepavice pa sve do onih koje će dati nevjerojatna panoramski izgled trepavica. Olovke za obrve, sjenila i tinte koje će dati savršeno oblikovan i njegovan izgled. Naša FM kozmetika također uključuje kašmir sjenila i mineralna sjenila za mokru i suhu primjenu.

KOLEKCIJA ZA USNE

Jeste li umorni od suhih i nesavršenih usni? Imate li san za  savršeni izgled i dobro čuvane usne? Naš recept je jednostavan, a to počinje s našim gelom za usne. Imamo klasične šik i elegantne ekstra bogate ruže za usne s podudarajućim olovkama za usne, sjajila za usne za taj senzualan navlaženi učinak usana i genijalnu tintu i balzam.

KOLEKCIJA ZA NOKTE

Brzo sušeći, dugotrajni lakovi za nokte u širokom izboru klasičnih i modernih boja koje stvaraju duboku boju i intenzivan sjaj, čiji aktivni sastojci kao što su kalcij, keratin i vitamini A i E pružaju optimalnu njegu noktiju. Također nudimo:završni sloj za nokte s kalcijem, keratinom i proteinom svile, i učvrščivač za nokte s dijamantnim prahom koji će dati čvrstoću noktima i dati im trajan sjaj.