Svaki muškarac je jedinstven i njegove sklonosti su također jedinstvene. Također, ne možete uvijek isto mirisati u svim prigodama. Na primjer, miris koji nosite za večernji izlazak treba izraziti vašu romantičnu stranu, a miris koji nosite na poslovni sastanak treba izrazit ozbiljnu sliku o vama. Zato bi svaki muškarac trebao imati barem tri različita parfema.

U nastavku provjerite popis najboljih parfema za muškarce. Budući da smo pripremili ovaj popis na temelju prijedloga stručnjaka i mišljenju kupaca, svatko će pronaći nešto za sebe. Pa što čekate? Odaberite mirise koji odgovaraju vašoj osobnosti i koji pokazuje vaše vrline. Prilagodite se prigodi, bez obzira što i gdje to bilo!.

Najbolji muški parfemi 2015 – po FM Group izboru:

Acqua Di Gio By Giorgio Armani

Giorgio Armani - Acqua di Gio |Parfem FM 134 | FM Group

Otkako je Acqua Di GIO prvi put lansiran na tržište, postao je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih parfema za muškarce diljem svijeta. Njegov lagani muževnin miris nije ni oštar, niti pikantan. Ali je zato više  pouzdan i ugodan. Da ne spominjem, s Acqua Di Gio, miris koji ćete širiti okolo je nešto što je poznato i autentično svim nosevima. Najbolje ga je koristti u opuštenom okruženja. Možda na kavi ili šetnji.

Stil: opušteni
Sezona: kroz cijelu godinu

Bleu De Chanel

Chanel - Bleu de Chanel | Parfem FM 327 | FM Group

Ovaj tradicionalni drveni aromatični miris ima nagovještaj nekih egzotičnih sastojaka. Žene nisu svjesne što je to, ali one bi dobile instinkt da ostanu bliže njemu. Ako ste u potrazi za nečime što će vas odmah učiniti zavodljivijim, ali da to nije prejaki parfem, Bleu De Chanel je onda parfem koji ne bi smijeli propustiti. Iako nije usmjeren prema nijednoj određenoj dobnoj skupini, Bleu De Chanel se smatra kao najbolji muški parfem za mladiće od njegova lansiranja. Kao dodatni plus, ovaj parfem nudi trajniji miris.

Stil: opušteni, uz odijela i kravate , romantičan
Sezona: ljeto, jesen

NAPOMENA!!Tester ovoga parfema nemojte isprobati na komadu papira. Testirajte ga golim rukama, tako da možete doživjeti sve faze mirisa.

Gucci Guilty

Gucci - Guilty Pour Homme | Parfem FM 63 | FM Group

Kad god se uložite u neki Gucci proizvod, uvijek znate da ulažete u nešto posebno. Niti Gucci Guilty nije iznimka. Ovaj parfem je dizajniran posebno za ljude koji vole i riskiranje i ne boje se živjeti na rubovima.
Gucci kaže za ovaj parfem: “Prepustite se svojim najdubljim željema”.

Stil: senzualan, hrabar, veličanstven
Sezone: kroz cijelu godinu

1 Million By Paco Rabanne

Paco Rabanne - 1 Million | Parfem FM 199 | FM Group

Parfem “One Million za muškarce” dolazi u podesno osmišljen paket nalik bar zlata.

Kao što je ovaj parfem je razvijen da se pozornost hvatač, nosi ovaj miris je kao da sudac sa zviždaljkom! Dakle, ako ste muškarac koji uvijek žele da ga se primjeti, onda je Parfem One Million jedini parfem koji ćete ikada trebati. Miris “1 Million” je magnet, tajanstven i opasno seksi – osobine koje ga čine najboljim parfemom za muškarce, čak i među ženama. Ovo miris nije idealan izbor za formalna okruženjima.
Stil: senzualan, romantičan
Sezona: zima, jesen

Jean Paul Gaultier – Le Male

J.P. Gaultier - La Male | Parfem FM 110 | FM Group

Le Male je prvi muški parfem od Jean Paul Gaultiers. To je poziv svim lošim dečkima! Slavian po kontrastnim mirisima poput slatke metvice, blagim notama vanilije, gorkosti grejpa i ružičastim paprom, to je veliki kompliment svakom čovjeku. Jedan sprej Le Male parfema je više nego dovoljnam da probudi njezin interes. Što onda? Pustite je neka uživa intenzivan miris vetivera i zavedite je …. do ranog jutra.

Stil: senzualan
Sezone: jesen, zima i ljetne noći

Dakle, što čekate? Koji su vaši najbolji muški parfemi ? Isprobajte neki ovih parfema.
Pošto je ovo popis najboljih parfema za muškarce, šanse su da možda već imate najmanje jedan parfem sa našeg popisa. Imate li kakvih prijedloga za poboljšanje ovog popisa ? Pošaljite nam mail. Mi vas volimo čuti!.

 

Pronađi nas na:

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE PLUS
PINTEREST
YOUTUBE