Postani član

Postani član FM Group Hrvatska - kupuj 30-50% jeftinije

SVE JE POČELO PRIJE PET GODINA KADA JE OTVORENO PREDSTAVNIŠTVO ZA HRVATSKU

Korporativna filozofija FM Group je pružiti potrošačima, odnosno pružiti Vama vrhunske proizvode po najpovoljnijoj mogućoj cijeni i kvaliteti. Iz tog razloga FM Group pruža mogućnost učlanjenja kako bi svi zadovoljni korisnici imali zagarantiranu člansku cijenu proizvoda koja je prosječno 30-50% niža od navedenih na ovoj stranici. Član se postaje kupovinom jednog od ponuđenih setova s testerima u kojem se nalazi članski ugovor, a koji Vas ne obavezuje na nikakve aktivnosti ili obaveze s Vaše strane.

Pa tako u ponudi imamo:
starter  48 testera = 133,00 kn
starter  100 testera = 225,00 kn
starter  155 testera = 348,75 kn (ovisno o ponudi parfema)
starter torba 150 testera = 400,00 kn

Svaki ugovor ima broj ili ID, pomoću njega možete u svakoj poslovnici FM-a u svijetu kupovati proizvode. Bez obzira koji set uzeli imate jednaka prava i mogučnosti. Kada jednom postanete član, Vi niste dužni više plaćati nikakve članarine. Nakon upisa u sistem možete početi naručivati proizvode. Kao član kupujete proizvode po članskim cijenama direktno od FM Group firme kojoj je sjedište u Ivancu. Proizvode naručujete jednostavno putem emaila, sms, faxom. Nakon narudžbe naručeni proizvodi dolaze na Vašu adresu kroz 24-48 sata putem kurir službe. Ako imate bilo kakva pitanja obratite nam se pomoću kontakt informacija ili kontakt obrasca na našoj web stranici.

UKRATKO PREDNOSTI ČLANSTVA
1.Povoljniju osobnu kupovinu proizvoda 30-50%
2.Mogučnost zarade prodajom proizvoda 30-50%
3.Mogučnost zarade izgradnjom vlastite grupe članova – posredovanjem 3-21%
4.Mougčnost zarade od ukupnog prometa kompanije 4-9 %

1. POVOLJNJIJA OSOBNA KUPOVINA
Parfemi FM Grupe jeftiniji su 3-5 puta u odnosu na parfeme u parfumerijama. Kao član FM group imate privilegiju sve proizvode kupovati 30-50 % jeftinije u odnosu na prodajne cijene. Kupovinom svojih omiljenih parfema i kozmetike za osobne potrebe i potrebe obitelji uspijete uštediti 30-50 % novca. Ako uzmete u obzir cijene po kojima ste dosad plačali parfeme i kozmetiku uštedjeli ste i više. Povremeno FM group za svoje članove nudi i posebne akcije-rasprodaje do 50 % jeftinije u odnosu na članske cijene. Svi proizvodi su bodovani,odnosno imaju svoju vrijednost u bodovima. Kupovinom proizvoda dobivate osobne bodove. FM Group na kraju svakog mjeseca Vaše osobne bodove pretvara u Vaše nagradne bodove. Nagradni bodovi imaju svoju vrijednost izraženim u kunama, koje možete zamjeniti za proizvode ili prebaciti na svoj bankovni račun.

2. ZARADA PRODAJOM PROIZVODA
Izgradnja posla je prilično jednostavna. Tester set se posuđuje prijateljima, kolegama i ostalima koji uz pomoć testera mirisa i priloženog kataloga naruče parfeme po svom izboru. Distributer naručuje parfeme, dostavlja ih kupcu te zadržava razliku u cijeni. Na ovakvoj prodaji se može stvoriti direktna zarada koja može biti prilično velika. Po proizvodu je zarada 30-50 %. Zarada je i veča kad su u tijeku akcije-rasprodaje. Dnevne zarade se kreću i do 900 kn. Sve proizvode koje prodate u 1 mjesecu biti će pripisani kao Vaša osobna kupovina. Što znači da sve što prodate dodaje se Vašim osobnim bodovima koji se ma kraju svakog mjeseca pretvaraju u nagradne bodove.
Nagradni bodovi imaju svoju vrijednost izraženim u kunama, koje možete zamijeniti za proizvode ili prebaciti na svoj bankovni račun.

3. ZARADA ŠIRENJEM GRUPE ČLANOVA
– posredovanjem između kompanije i kupca

U svome radu svaki član će naići na osobe koje će također željeti kupovati jeftinije ili dodatno zaraditi kroz ovaj posao. Takve ljude će te jednostavno registrirati, dobiti će svoj etui sa testerima i moće će odmah kupovati ili graditi svoj posao. Svaki novi član kojeg registrirate veže se na Vaš broj ugovora,Vaši članovi kad registriraju člana veže sa njihov broj ugovora,ali je vezan i za Vaš…i tako sačinjava Vašu grupu članova. Sve proizvode koje kupi ili proda Vaša grupa članova u 1 mjesecu biti će pripisani kao kupovina Vaše grupe. Što znači da sve što kupi ili proda Vaša grupa članova dodaje se Vašim osobnim bodovima i sačinjava bodove Vaše grupe i kao takvi pretvaraju se u Vaše nagradne bodove.
Nagradni bodovi imaju svoju vrijednost izraženim u kunama, koje možete zamijeniti za proizvode ili prebaciti na svoj bankovni račun.

4. ZARADA OD UKUPNOG PROMETA KOMPANIJE
Svojim radom na širenju grupe članova možete postići izvanredne rezultate i zarade. Što više, imate mogučnost dostići jednu od prestižnih titula kluba Orhideja.
Elitni Klub Orhideja je međunarodno udruženje Lidera, koji u hijerarhiji FM Group-a dostižu najviše nivoe efektivnosti.U članstvo pristupaju članovi koji su se istakli kao Lideri prodaje ili sponzori.
Članovi kluba Orhideja pored zarade od prodaje proizvoda i zarade od širenja grupe članova dobivaju i postotak od ukupnog prometa kompanije FM Group world od 4-9% ovisno koju titulu Orhideje nose i pridodaju se Vašim nagradnim bodovima.
Nagradni bodovi imaju svoju vrijednost izraženim u kunama, koje možete zamijeniti za proizvode ili prebaciti na svoj bankovni račun.

Možete pročitaj više o  mogućnostima u FM Gruop klikom ovdje.

 

AKO MOŽETE POZITIVNO ODGOVORITI NA JEDNO OD SLIJEDEĆA 3 PITANJA, ONDA SVAKAKO POSTANITE ČLAN FM GROUP !

1.Želite li uštedjeti na kupovini, dodatno zaraditi ili osigurati stalne prihode, zašto ?
2.Jeste li spremni uložiti samo 133,00 kn radi uštede i zarade ?
3.Znate li osobe koje bi pozitivno odgovorile na ova 3 pitanja ?

AKO STE NA BAREM JEDNO PITANJE ODGOVORILI SA “DA”, NE OKLIJEVAJTE – POSTANITE ČLAN FM GROUP
ČLANSTVO NE DONOSI NIKAKVE OBAVEZE BILO DA ŽELITE KUPOVATI, PRODAVATI ILI ŠIRITI GRUPU ČLANOVA NEMA GODIŠNJIH ČLANARINA

Kupujte za svoje potrebe kad želite i koliko želite, nema minimuma za narudžbu, možete naručiti i samo jedan proizvod. Prodavajte i uključujte nove članove ako želite.

Predlažemo Vam da postanete član FM Group i kupujte po članskim cijenama 30-50% povoljnije od navedenih prodajnih cijena.

Ovdje možete naručiti svoji set s testerima i postati član
FM GROUP !!!
(bez obzira koji set naručili imate jednaka prava i mogučnosti)