Prirodna kozmetika

FM prirodna kozmetika sve je više u trendu. Sam pojam „prirodna kozmetika” najčešće asocira na proizvode koji sadrže biljne sirovine (biljna ulja, eterična ulja, biljne ekstrakte) ili proizvode koji nisu testirani na životinjama. Naši proizvodi su ručno rađeni od kvalitetnih prirodnih sirovina, obojeni prirodnim namirnicama i mirisni su od certificiranih prirodnih eteričnih ulja.

FM prirodna kozmetika sadrži dvije kolekcije:
1. Body sign kolekcija za žene
2. Skin lab kolekcija za muškarce

 

Body sign prirodna kolekcija za ženeBody sign kolekcija za žene
FM kozmetika body sign za žene je razvijena isključivo sa korištenjem prirodnih sastojaka. Cijela kolekcija izrađena je na mirisnoj bazi čokolade umočene u vaniliju što pored svih učinaka daje i ugodan osjećaj i stimulira raspoloženje. Ne sadrži : parafin, naftne derivate, umjetne boje, parabene, kemijske stabilizatore, silikon, polietilen glikol i propilen glikol.

 

 

FM kozmetika skin lab za muškarce je razvijena isključivo sa korištenjem prirodnih sastojaka.

Skin lab kolekcija za muškarce
FM kozmetika skin lab za muškarce je razvijena isključivo sa korištenjem prirodnih sastojaka. Cijela kolekcija izrađena je na mirisnoj voćnoj bazi sa dodatkom svježeg drva što pored svih učinaka daje i ugodan osjećaj i stimulira raspoloženje. Ne sadrži : parafin, naftne derivate, umjetne boje, parabene, kemijske stabilizatore, silikon , polietilen glikol i propilen glikol.