SPA SENSES (Aromaterapija) kolekcija

FM kolekcija za aromaterapiju uz pomoć eteričnih ulja djeluje na fizičko tijelo, emocije, um i dušu. U fizičkom smislu ulja djeluju na način da uklanjaju ili smanjuju bolove, razne upale i slično. U emotivnom smislu ulja djeluju na taj način da stimuliraju, relaksiraju i balansiraju emocije. U mentalnom smislu eterična ulja bistre misli, jačaju koncentraciju, poboljšavaju kvalitetu misli i pamćenje.

Spa (Aromaterapija) kolekcija sastoji se od sljedećih proizvoda: maslac za tijelo, sol za kupanje, gel za tuširanje, mirisna svijeća, piling za tijelo. Dolazi u 5 različitih očaravajućih mirisa koje bude Vaša osjetila: vanilija, verbena, breskva, pačuli i trešnja. Prepustite se osjetilima i uživajte u prekrasnim spa proizvodima!

SPA SENSES (Aromaterapija) kolekcija

FM Group Senses Spa kozmetika nagrađena je u konkurenciji za najbolju ambalažu godine – “umjetnost pakovanja”
Naši proizvodi su nagrađeni u kategoriji Profesionalna ambalaža zdravlja i ljepote, koja ističe najinovativniju i najkreativniju ambalažu kozmetike, lijekova i para-farmaceutskih proizvoda. Takmičenje u umjetnosti pakovanja održano je po peti put. Svrha takmičenja je promoviranje i nagrađivanje ideja u segmentu dizajna i proizvodnje ambalaže. Žiri potražuje interesantnu formu, korisnost, interesantan dizajn i estetski učinak. Nagrađena ambalaža mora zadovoljiti ukuse najrazličitijih korisnika. Sense Spa kolekcija ispunjava te uvjete: pakovanje i grafički prikaz naljepnice asocira na opuštanje, odmor u vašoj kućnoj spa izvedbi, i povezanost sa prirodom. Aluminijski zatvarači bočica i sama posuda podsjećaju na domaće, prirodne napitke, i svaki od pet mirisa nagrađen je za istovjetnost boje sa bojom samog proizvoda.

 

Pogledaj ponudu SPA SENSES (Aromaterapija) proizvoda.